Son Dakika: Ballon d’Or öncesi Cristiano Ronaldo fena patladı! “Yalancı”

Spor Arena Dış Haberler – İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United forması giyen Cristiano Ronaldo, kariyer hedefinin ödül sayısında Lionel Messi’yi geride bırakmak olduğunu öne süren France Football Dergisi genel yayın yönetmenine ateş püskürdü.

France Football Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Pascal Ferre’nin iddialarını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yalanlayan Portekizli futbolcu, oldukça sert ifadeler kullandı. Deneyimli oyuncu, Pascal Ferre için “yalancı” dedi.

Cristiano Ronaldo ayrıca Covid-19 nedeniyle karantinaya girdiği ve Ballon d’Or ödül törenine bu yüzden katılmadığı yönündeki haberlerin de gerçeği yansıtmadığını söyledi.

CRISTIANO RONALDO’NUN AÇIKLAMALARININ TAMAMI

Pascal Ferre yalan söyledi. Kendini ve çalıştığı yayının tanıtımını yapmak için adımı kullandı. Bu kadar prestijli bir ödülden sorumlu kişinin, France Football dergisine ve Ballon d’Or’a her zaman saygı duyan birine saygısızca bu şekilde yalan söylemesi kabul edilemez. Bugün yine yalan söyledi. Galadaki yokluğumun nedeninin karantinada olmam olduğunu söyledi.

Kariyerime en başından beri rehberlik eden şey, sportmenlik ve Fair Play içinde kazananları tebrik etmektir. Ben kimseye karşı değilim. Her zaman kendim ve temsil ettiğim kulüp için savaşırım, kazanırım. Ben kimseye karşı bir şey kazanmam.

Kariyerimde en büyük hedefim, kulübüm ve ülkemin milli takımı için şampiyonluklar kazanmak. Kariyerimde en büyük hedeflerinden bir diğeri, profesyonel futbol olmak isteyen çocuklara ya da olanlara iyi bir örnek olmak. Kariyerimdeki bir diğer hedefim ise dünya futbol tarihine ismimin altın harflerle yazılması.

Odağımın zaten bir sonraki Manchester United maçı, kulübüm, takım arkadaşlarım ve taraftarlarımla kazanabileceğimiz her kupayı kazanmak. Ben buna motive olmuş durumdayım. Gerisi? Gerisi umrumda değil…

PASCAL FERRE NE DEMİŞTİ?

France Football Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Pascal Ferre, Ballon d’Or ödül töreni öncesinde verdiği bir demeçte Cristiano Ronaldo’nun kariyer hedefinin Lionel Messi’den daha fazla Ballon d’Or kazanmak olduğunu kendisine söylediğini iddia etmişti.

Pascal Ferre, “Cristiano Ronaldo’nun tek bir amacı var, o da Lionel Messi’den daha fazla Ballon d’Or ödülü ile emekli olmak. Biliyorum çünkü bana söyledi.” demişti.

Bu gönderiyi Instagram’da gör

Cristiano Ronaldo (@cristiano)’in paylaştığı bir gönderi

scroll to top