Günlük burç yorumları (5 Mayıs 2022)

Ay Yengeç burcuna geçiş yaptı. Ev ve aile ile ilgili her şey gündeminizde olabilir. Kişisel kaygılarınızı diğer insanlara yansıtabilirsiniz.

(MURAT İPEK / astroloji@muratipek.com)

Koç

Ailenizin duygularına ayna olabilir, daha kolay anlayış sunabilir ve empatide bulunabilirsiniz.

Boğa

Geçmiş, kapınızı çalabilir. Eski arkadaşlar ve eskimeyen anılar gündeme gelebilir.

İkizler

Maddi kaygılarınızı giderecek beklenmedik kazançlar söz konusu. Yapmak istediğiniz harcamalar için çeşitli imkânlar elde edebilirsiniz.

Yengeç

Yaratıcılığınız ve güçlü kapasiteniz bugün başarılı olmanıza yardımcı olur. Benliğinizi anlamanızı sağlayacak işaretler alabilirsiniz.

Aslan

Olan bitenin ardında neler olduğunu bilebilir, bunun verdiği huzurla sakin bir gün geçirebilirsiniz. Ebeveynlerinize daha düşkün olabilir, onları daha iyi anlayabilirsiniz.

Başak

Olması muhtemel şeylere gösterdiğiniz tedbirli tutum yararınıza olabilir. Tuttuğunu koparan, aklına koyduğunu yapan tavrınız ile ödüllendirilmeniz olası.

Terazi

Popülarite ve dikey yönlü statü değişimi söz konusu. Ailenizden veya otoritenizdeki kadın figürlerinden destek görebilirsiniz.

Akrep

Düşünsel anlamda yeni değer sistemlerini tanıyabilir, farklı kültürlerden etkilenebilirsiniz. Eğitim ve yurt dışı konuları gündeme gelebilir.

Yay

Kazanılmamış kazançlar, gelirler konu olabilir. Varlığınıza yenilerini ekleyebilir veya eklemek adına değişikliklere gidebilirsiniz.

Oğlak

Çalışmalarda verimlilik elde edebilir, dava ve duruşmalarda olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

Kova

İş yerinizdekiler için örnek teşkil edebilirsiniz. Özel hayatınızdaki kadınlarla diyaloğunuz iş hayatınıza yansıyabilir.

Balık

Rahat ve huzurlu bir günün peşinde olabilirsiniz. Maddi manevi problemleri göz ardı etmenizi sağlayacak güzelliklerle karşılaşabilirsiniz.

scroll to top