Babam kötü bir kocaydı

Babam kötü bir kocaydı

İki yıl önce babasını kaybeden Merve Özbey, konuk olduğu Armağan Çağlayan’ın YouTube programında babası hakkında itirafta bulundu. Şarkıcı, babasının dünyanın en iyi insanlarından biri olduğunu ancak hiç iyi bir eş olmadığını söyledi:

“Sorumluluktan kaçtı galiba. Bir süre benimle görüşmedi. Küçük bir çocuk olduğum için babama çok ihtiyacım vardı. Ben babamı aradıkça açmamaya başladı. Gelmek istiyorum dedikçe bahane buldu. Ama hiçbir zaman saygısızlık etmedim. Ben tam babamla konuşmaya başlarken babamın sesi gitti. Gırtlak kanseriydi çünkü ve hiçbir şey konuşamamaya başladık.”

ÜNLÜ İSİMLERDEN İTİRAFLAR 

Televizyon dünyasının ünlü isimleri bugüne kadar hiç bilmediğimiz sırlarını açıkladı. Kimi sette yaşadığı kazayı, kimi de sevdiği insanlar tarafından dolandırıldığını anlattı… İşte ünlü isimlerin bugüne kadar hiç duymadığınız itirafları…

Gerçeği öğrendi yayını terk etti

“Al Sana Haber” programında yorumculuk yapan Pınar Eliçe, yıllardır kendisinden saklanan gerçeği canlı yayında öğrendi.

Eliçe “erkeğin gücüne ihtiyaç duyan” assolistleri eleştirirken yayına Seyhan Soylu bağlandı.

Soylu, Eliçe’ye yıllar önce Maksim’de sahneye çıkabilmesi için nişanlısı Vedat Çöloğlu’nun ondan gizli gazinoyu kiraladığını söyledi.

Maksim’in sahibi Fahrettin Aslan’ın oğlu Sacit Aslan da Soylu’yu doğruladı. Gözyaşlarına boğulan Eliçe stüdyoyu terk etti.

scroll to top