Bradley Cooper Leonard Bernstein’ı canlandıracağı yeni filmde tanınmaz hale geldi

Keskin Nişancı, Limitsiz ve Düzenbaz filmiyle tanınan Amerikalı oyuncu Bradley Cooper, yeni filmindeki görünümüyle herkesi şaşırttı.  Amerikalı besteci Leonard Bernstein’ı Maesto filminde canlandıracak olan 47 yaşındaki oyuncu, rolü için daha yaşlı bir görünüme büründü.

Ünlü oyuncu Sofia Vergara, Griselda dizisinin California’daki çekimlerinde görüntülendi. Vergara, elindeki beyabol sopasını etrafa savurduğu sahne ile objektiflere yansıdı. Vergara, bir mafya üyesini sopayla döverken, o, acı içinde çığlık atıyor ve Vergara’ya durması için yalvarıyordu.

Ünlü oyuncu, dizide 80’lerin kokain kraliçesi Griselda Blanco karakterine hayat veriyor.

Harry Potter serisinin yıldızı Daniel Radcliffe, yeni filmi için sette. 32 yaşındaki İngiliz oyuncu, efsanevi parodist şarkıcı Weird Al Yankovic’i anlatan Weird: The Al Yankovic Story adlı filmde başrolde yer alıyor. Filmde Sırp kökenli Amerikalı sanatçıyı canlandıran Radcliffe, Yankovic’e benzeyebilmek için bıyık bıraktı ve peruk taktı.

Radcliffe, çekim arasında set arkadaşıyla kahve keyfi yaparken görüntülendi.

Amerikalı ünlü oyuncu Dakota Fanning (27) ile İrlandalı aktör Andrew Scott (45), suç ve dram türündeki Ripley filminin setinde görüntülendi. 

Ünlü oyuncular, İtalya’nın Venedik şehrinde kurulan sette bir gondolun içinde kahkaha krizine girmiş şekilde objektife yansıdı.

Julia Roberts (54) ve George Clooney (60), Ticket to Paradise filminin başrollerini paylaşıyor.

Avustralya’nın Gold Coast şehrinde kurulan sette, ünlü oyuncular motosiklet sahnesinin çekiminde görüntülendi.

Set arasında ekiple sohbet eden Cloooney’nin canlandırma yaparak bir şeyler anlattığı ve sette çok eğlendiği dikkatlerden kaçmadı.

Penelope Cruz, yeni projesi On The Fringe’in İspanya’nın Madrid şehrindeki setinde görüntülendi. 47 yaşındaki İspanyol oyuncunun film için peruk taktığı görüldü.

Cruz’un yanı sıra Luis Tosar, Aixa Villagrán, Adelfa Calvo, Nur Levi ve Christian Checa’nın rol aldığı filmi Juna Diego Botto yönetiyor.

On The Fringe, bir banka tarafından kendisinin ve ailesinin evlerinden tahliye edilmesini önlemek için 24 saati olan bir kadının hikayesini anlatıyor.

Sarah Jessica Parker ve Chris Noth, Sex & the City’nin devamı niteliğindeki And Just Like That dizisinin setinde görüntülendi.

İkili, set arasında birbirleriyle ve hayranlarıyla sohbet edip şakalaşırken görüldü.

Hayatlarının ikinci evresinde olan kadınların, New York’ta yaşadıkları aşk, seks, evlilik ve dostluk maceralarını ele alan dizi, aralık ayında HBO Max’te yayınlanacak.

Anthony Hopkins ve Anne Hathaway, New York’ta Armageddon Time adlı filmin setinde görüntülendi.

83 yaşındaki Hopkins ile 38 yaşındaki Hathaway, set arasında sohbet edip gülüşürken görüldü.

James Gray’in yönetmenliğini üstlendiği Armageddon Time‘ın senaryosu da Gray’in elinden çıkma.

Gray’in çocukluk anılarına dayanan filmde, Ronald Reagan’ın seçimlere hazırlandığı sürecin tarihsel arka planında dostluk ve sadakati öğrenen bir büyüme hikayesi konu ediliyor.

Shameless dizisinin başrol oyuncusu Emmy Rossum, biyografik dizi Angelyne‘in Los Angeles’taki setinde görüntülendi. 

1980’lerde tüm Hollywood billboard’larını fotoğraflarıyla süsleyen popüler kültür ikonu şarkıcının hayatını anlatan dizi setinde Rossum’u tanımak neredeyse imkansız. 

Saç, makyaj ve kıyafetiyle bambaşka bir görünüme bürünen 35 yaşındaki Rossum, çekim aralarında terlikleriyle yürümeyi tercih etti.

Üzerinde uzun yıllardır çalışılan dizinin ne zaman yayınlanacağı henüz açıklanmadı.

Amerikalı şarkıcı, oyuncu, televizyon yüzü ve model Angelyne, 1984 yılında Los Angeles’taki tüm billboard’larda fotoğraflarının yayınlanmasıyla ünlendi. 1978’de erkek arkladaşının müzik grubu Baby Blue’ya dahil oldu. 1982’de ilk albümünü çıkaran şarkıcı, Billboard’lardaki ününün ardından 1986’da ikinci albümünü çıkardı. 

2003’te California valiliğine aday oldu, 135 adayın katıldığı seçimde 29’uncu oldu. 

Westworld dizisinin yıldızları Tessa Thompson ve Ed Harris, dizinin dördüncü sezon çekimlerinde görüntülendi.

Michael Crichton‘un 1973’te yazıp yönettiği aynı isimli filmden uyarlanan bilim kurgu dizisi Westworld‘ün yeni sezon çekimleri New York’ta yapılıyor. 

Brad Pitt, yeni filmi Babylon’un setinde görüntülendi. Los Angeles’ta gerçekleştirilen çekimlerde 57 yaşındaki Oscar’lı aktör, smokinle görüldü. 

Parti sahnesi için sette çekim sırasını bekleyen Pitt, kahvesini ve suyunu içerken objektiflere yansıdı.

Oscar’lu yönetmen Damien Chazelle’nin yeni filmi Babylon’da Pitt’in yanı sıra Margot Robbie, Olivia Wilde, Tobey Maguire, Samara Weaving, Max Minghella, Phoebe Tonkin, Jean Smart gibi isimler de rol alıyor.

90’lı yılların sonu, 2000’li yılların başında fenomene dönüşen Sex and the City dizisinin 10 bölümlük yeniden uyarlaması And Just Like That’in (Ve Aynen Böyle) çekimleri New York’ta yapılıyor.

2004’te biten Sex and the City’den yıllar sonra, dizinin yıldızları Kristin Davis, Sarah Jessica Parker ve Cynthia Nixon, And Just Like That için yeniden bir araya geldi. Üçlü, yeni set fotoğraflarında, piknik masasında yemek yiyip sohbet ederken görülüyor.

50’li yaşlarında olan bir grup arkadaşın hikayesini konu edinen, Candace Bushnell’in yeni romanı Is There Still Sex in the City’den uyarlanan yapımda, hayatlarının ikinci evresinde olan kadınların, New York’ta yaşadıkları aşk, seks, evlilik ve dostluk maceraları ele alınıyor.

İçinde bulunduğumuz mevsimde HBO Max kanalında gösterileceği öğrenilen dizinin tam yayın tarihi henüz açıklanmadı.

Jared Leto ve Anne Hathaway, WeCrashed filminin setinde görüntülendi. İkili, Apple TV+ kanalında gösterilecek dizinin New York’taki setinde, caddede beyaz bir yazı tahtasını iterken görüldü.

Aynı adlı Wondery podcast’ine dayan dizi, dünyanın en değerli girişimlerinden WeWork’ün açgözlülükle dolu yükselişini ve kaçınılmaz düşüşünü, kaotik hırslarıyla her şeyi mümkün kılan narsistler üzerinden anlatıyor.

Ünlü aktör Christian BaleThor: Love And Thunder filminin Malibu’daki setinde ilk kez görüntülendi. 47 yaşındaki yıldız, çizgi romanda 2012 yılında tanıtılan Gorr The God Butcher adlı kötü karaktere hayat veriyor.

Bale, filmin setinde yüzü protez makyajla tamamen kaplı halde görüldü.

Sette tamamen tanınmaz halde olan Bale, rolü için radikal değişiklik yapmaktan kaçınmayan isimlerden. 

Daha önce de Makinist filmi için 55 kiloya kadar düşüp ertesi yıl Batman Başlıyor için 86 kiloya kadar çıkan, bir sonraki yıl 61 kiloya düşen aktör Kara Şövalye için de 86’ya çıktı. Vice filmi için 20 kilo alan ve ardından oynadığı Ford V. Ferrari için 31 kilo veren Bale, şimdi de yeni karakteri için saçlarını kazıttı. 

2019 yapımı Bıçaklar Çekildi (Knives Out) filminin ikincisi için set kuruldu. Bıçaklar Çekildi 2 (Knives Out 2) filminin setinde bir araya gelen oyuncular Daniel Craig ve Dave Bautista birbirlerine sarılarak özlem giderdi.

İkili, daha önce 24’üncü James Bond filmi Spectre’de birlikte oynamıştı. 

Sette filmin oyuncularından Kate Hudson da objektiflere yansıdı. 

Sette ayrıca Leslie Odom, Jr. ile Madelyn Cline da görüntülendi. 

Polisiye-komedi türündeki ilk filmde ünlü bir yazarın ölümünün ardındaki sırrı ortaya çıkarmaya çalışan bir dedektifin hikayesi konu ediliyordu.

HBO Max’te yayınlanacak olan Gossip Girl’ün yeniden çevrimi için New York’ta çekimler sürüyor. Oyuncular Jordan Alexander ve Eli Brown, dizi setinde öpüşme sahnesini çekerken görüntülendi.

2020’de seyirciyle buluşması beklenen ancak pandemi nedeniyle ertelenen Gossip Girl’ün yeni uyarlaması, 8 Temmuz’da seyirciyle buluşuyor. 2007 ile 2012 yılları arasında altı sezon yayınlanan Amerikan gençlik dizisinin yeni uyarlaması, orijinalinden sekiz yıl sonrasında geçecek ve New York’taki seçkin bir okulun öğrencilerine odaklanacak.

Jude Law, Yüzbaşı Hook oldu. 47 yaşındaki ünlü aktör, canlı aksiyon türündeki yeni filmi Peter Pan & Wendy’nin Kanada’daki setinde ilk kez görüntülendi.

Yüzbaşı Hook’un korsan gemisi Jolly Roger’ın güvertesinde görülen Jude Law, sağ elinin yerinde duran kancaya taktığı teleskobuyla bakarken objektife takıldı.

Nicole Kidman, Aaron Sorkin’in biyografik filmi Being the Ricardos‘ta ünlü sitcom yıldızı Lucille Ball’u canlandırıyor. Başrolleri Javier Bardem ile paylaşan 53 yaşındaki Avustralyalı yıldız, California’daki sette ilk kez görüntülendi. 

Kidman, çekim aralarında maskesini takmayı ihmal etmedi.

Penelope Cruz, yeni filmi Parallel Mothers‘ın setinde ilk kez görüntülendi. 46 yaşındaki İspanyol oyuncu, Pedro Almodovar’ın aynı gün doğum yapan iki annenin öyküsünü anlatan filminin Madrid’deki setindeydi. 

Sarıya boyanmış saçlarıyla dikkat çeken Cruz, çekim aralarında maskesini takmayı ihmal etmedi.

Cruz ve Almodovar, zaman zaman sette senaryo üzerinde görüşürken objektiflere yansıdı.

Lady Gaga ve Al Pacino, House of Gucci filminin Roma’daki setinde görüntülendi.

Moda evi Gucci’nin kurucusu Guccio Gucci’nin torunu olan Maurizio Gucci’nin hayatına odaklanılan filmde, 34 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu Lady Gaga, Maurizio Gucci’yi öldürmekle suçlanan eski eşi Patrizia Reggiani’ye hayat veriyor. 

80 yaşındaki usta oyuncu Al Pacino da 1921’de aile adını taşıyan şirketi kuran Guccio Gucci’nin en büyük oğlu Aldo Gucci’yi canlandırıyor. 

Set kareleri arasında Madalina Ghenea da yer aldı.

Şarkıcılıkta olduğu kadar oyunculukta da başarılı olduğunu kanıtlayan Jennifer Lopez, yeni filmi Shotgun Wedding’in çekimleri için sette. 51 yaşındaki Lopez, filmde Darcy adlı karakteri canlandırıyor. Filmde Lopez’in canlandırdığı Darcy ve diğer başrol oyuncusu  Josh Duhamel’in canlandırdığı Tom karakterleri, evlenmeye karar verirler. Bu, onların dışarıdan oldukça sevecen gözüken ancak oldukça inatçı olan ailelerinin de bir araya gelmesi demektir. Ailelerini düğün için bir araya getirdiklerinde partideki herkesin rehin alındığını görürler. Sevdiklerini korumak için ellerinden geleni yapan çiftin ilişkisi de bu süreçte sınanır.

Set karelerine, düğünün basıldığı anlar yansıdı. Lopez, kirlenmiş gelinliği ve yüzündeki korku ifadesiyle görüntülendi.

Oscar’lı oyuncu Ben Affleck, George Clooney‘nin yönetmenliğin üstlendiği yeni filmi The Tender Bar‘ın setinde görüntülendi. 48 yaşındaki aktör, zayıflamış hali ve uzayan sakallarıyla her zamanki görünümünden farklıydı.

Afflevk, çekim aralarında maskesini takmayı ihmal etmedi.

Lady Gaga, House of Gucci filminin İtalya’daki setinde görüntülendi. 34 yaşındaki ünlü şarkıcı ve oyuncu, Piemonte’de kurulan sette, karlar arasında görülüyor. Lady Gaga, filmde ünlü İtalyan modacı Gucci’nin eski eşi Patrizia Reggiani’yi canlandırıyor. Reggiani, 1995 yılında moda evinin merdivenlerinde uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden Gucci’nin ölüm emrini veren kişi olarak biliniyor.  

Ridley Scott’un yönetmenliğini üstlendiği film, Sara Gay Forden’in The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed adlı kitabından uyarlandı.

Jake Gyllenhaal, Michael Bay’in aksiyon filmi Ambulance’ın setinde görüntülendi.

Los Angeles’taki çekimde 40 yaşındaki ünlü aktör, gitmekte olan ambulanstan helikopteri vurmaya çalışırken görülüyor.

Margot Robbie, Christian Bale ve John David Washington, Los Angeles’ta David O. Russell’ın yönetmenliğini üstlendiği, adı henüz belli olmayan filmin setinde görüntülendi.  

Objektifler yansıyan karelerde Robbie kaçmaya çalışırken, Bale ve Washington da onu tutarken görülüyor.

Hakkında fazla bilgi verilmeyen, sadece orijinal bir senaryodan çekildiği öğrenişen filminde kadrosunda üç oyuncunun yanı sıra Robert De Niro, Zoe Saldana, Rami Malek, Timothy Olyphant, Mike Myers, Michael Shannon, Chris Rock ve Anya Taylor-Joy da rol alıyor.

Tom Holland, Örümcek Adam 3 (Spider Man 3) filmi için yeniden ikonik kostümüyle. 24 yaşındaki aktör, Atlanta’daki sette arabaların üzerinden atlarken görüntülendi. 

Film, 17 Aralık’ta gösterime girecek.

Jennifer Lawrence ve Leonardo DiCaprio, Don’t Look Up filminin setinde çekimlere devam ediyor. 

Massachusetts’te sürdürülen çekimlerde her iki Oscar’lı oyuncu da bir donanma gemisinin merdivenlerinden çıkarken objektiflere yansıdı. 

Lawrence ve DiCaprio’nun corona virüs salgını devam ederken film çekimlerinde siperlikle önlem aldıkları görüldü. 

Don’t Look Up filmi, İki tanınmayan bilim insanının bir meteorun altı ay içinde dünyaya düşeceğini tespit etmelerinin ardından medya turuna çıkıp tüm dünyayı uyarmaya çalışmaları, ancak kimseyi inandıramamaları konusuna odaklanıyor.

Shamaless dizisinin yıldızı William H. Macy, 11. ve final sezonu çekimlerinde görüntülendi. Los Angeles’taki setten yansıyan fotofrafta, alkol ve uyuşturucu bağımlısı Frank’i canlandıran Macy’nin bir gözünün makyajla morartıldığı görüldü.

Desperate Housewives dizisinde canlandırdığı Gabrielle Solis karakteriyle dünya çapında üne kavuşan Eva Longoria, Los Angeles’ta yeni filminin çekimlerine devam ediyor. Altın Küre ödüllü Amerikalı sinema yıldızı, gerçeği aratmayan görüntülerin ortaya çıktığı sette enkazın içine girerek selfie çekti.

Ünlü oyuncu Vanessa Hudgens yeni filmi Tick, Tick… Boom‘un New York’taki setinde görüntülendi. 31 yaşındaki yıldız, Lin-Manuel Miranda’nın yönetmenliğini üstlendiği biyografik filmin setinde hem maske hem de siper kullanarak salgına karşı çifte önlem almasıyla dikkat çekti.

Tom Cruise, Norveç’te Mission: Impossible 7 (Görevimiz Tehlike 7) çekimlerine devam ediyor. 58 yaşındaki Amerikalı aktör, aksiyon serisinin devam filmi için sınır tanımadan tehlike sahnelerde yer alıyor. Dublör kullanmayan Cruise’un, hızla giden trenin üstünde bulunduğunu gösteren görüntüler sosyal medyada yer aldı. Videoda, çekime ara verildiği anlaşılırken, buna rağmen halen hızla gien trenin üstünde oturmayı tercih eden Cruise, kameraya gülümserken görülüyor.  Kasım 2021

Mission: Impossible 7 (Görevimiz Tehlike 7) filminin corona virüs salgını nedeniyle ertelenen çekimlerinden ilk görsellerde de Cruise, tehlikeli sahnelerde yer alırken yansımıştı. Cruise, önce dağda insan yapımı bir rampada motosikletle hız yapmış, ardından helikopterden atlamıştı.

Norveç’te yapılan çekimlerden yansıyan görüntülerde 58 yaşındaki oyuncu, bir helikopter ve bir insansız hava aracı onu takip ederken, gökyüzünde motosikletinden fırlamış olarak uçuyordu. Uçtuktan birkaç saniye sonra, Cruise paraşütünü açıyordu. Yönetmen Christopher McQuarrie de setten, paraşütle süzülme anının görüntüsünü paylaştı.

Oscar’lı oyuncu Sandra Bullock, corona virüs tedbiri alarak katıldığı yeni filminin setinde görüntülendi. Nora Fingscheidt’in yönetmen koltuğunda oturduğu ve 56 yaşındaki Bullock’un başrolde yer aldığı yeni filminin adı henüz belli değil. Filmde Bullock, Ruth Slater adında, bir şiddet suçundan cezasını çektikten sonra hapisten çıkan ve geçmişini affetmeyi reddeden topluma yeniden giren bir kadını canlandırıyor. Şiddetli yargılamalarla karşılaşan Ruth Slater’in kurtuluş için tek umudu, geride bırakmak zorunda kaldığı kendisine yabancılaşan küçük kız kardeşini bulmaktır.

Bradley Cooper, yeni filminin California’daki setinde görüntülendi. 45 yaşındaki Amerikalı oyuncu, Paul Thomas Anderson’ın yönetmenliğini üstlendiği filmde 70’li yıllar kostümüyle ve özel makyaj sayesinde kanlar içinde görüldü.

Hakkında çok az şey bilinen film, 1970’lerde geçiyor ve geçmişte çocuk oyuncu olan bir lise öğrencisini merkeze alıyor.

Cooper’ın hayranları, oyuncunun, ünlü Hollywood yapımcısı ve eski kuaför Jon Peters’a benzediğini fark etti. Peters, 1973 ile 1982 yılları arasında Barbra Streisand ile evliydi. Bu yılın başında da Pamela Anderson ile sadece 12 gün süren bir evlilik gerçekleştirdi.

Tehlikeli aksiyon sahnelerinde dublör kullanmayıp kendisini sık sık riske atmasıyla tanınan Tom Cruise (58) Görevimiz Tehlike 7’nin (Mission Impossible 7) çekimlerine hazırlanıyor.

58 yaşındaki oyuncu helikopterli ve motosikletli sahneleri çekmek için prova yaptı.

Tüm zamanların en çok izlenen filmi rekorunu 10 yıl boyunca taşıyan Avatar’ın devam halkasından yeni set fotoğrafı paylaşıldı.

Daha önce ise Avatar 2’de zorlu yollarla ve yeni teknolojiler sayesinde yapılan sualtı çekimleri ortaya çıkmıştı.

James Cameron, yönetmen koltuğundan seti yönetmeye devam ediyor.

Avatar 2’nin ardından üç devam filmi daha çekilecek. Üçüncü film 2023’te, dördüncü film 2025’te, beşinci film ise 2027’de gösterime girecek.

Tom Hiddleston, Marvel’ın Sinematik Evreni’nden doğan Thor, The Avengers, Thor: The Dark World, Thor: Ragnarok ve Avengers: Infinity War filmlerindeki Loki karakterini bu defa dizi için canlandırıyor. Tom Hiddleston’a dizide Owen Wilson eşlik ediyor. İkili, Disney+ kanalı için hazırlanan Loki dizisi setinde ilk kez görüntülendi.

Atlanta’daki sette ikilinin yağmur altında ıslanma sahneleri çekildi.  

Keanu Reeves, başrolünü oynadığı The Matrix 4 filminin setinde objektiflere takıldı. 55 yaşındaki aktörü sevgilisi Alexandra Grant ziyaret etti. San Francisco’da çekimleri devam eden serinin dördüncü filminin, 21 Mayıs 2021’de vizyona girmesi planlanıyor.

Margot Robbie, Gerçek Kötüler’in (Suicide Squad) devam filmi setinde. 

Idris Elba, Steve Agee, David Dastmalchian, Nathan Fillion ile birlikte kamera karşısına geçen Robbie’nin Panama’da gerçekleştirilen çekimlerde kırmızı bir elbise giydiği görülüyor.

Sylvester Stallone‘un emekli bir süper kahramanı oynadığı gerilim filmi Samaritan’ın çekimleri Atlanta’da devam ediyor. 73 yaşındaki oyuncunun setten objektiflere yansıyan perişan hali dikkat çekti. Film, savaşta yok olduğu düşünülen bir süper kahramanın kaybolmadığını öğrenen bir gencin hikayesi anlatılıyor.

İşte diğer ünlülerin set görüntüleri… 

Jennifer Hudson, Amerikalı müzisyen Aretha Franklin‘in hayatını canlandırdığı biyografik Respect filminin setinde görüntülendi.

Jennifer Lopez başrollerini Owen Wilson ile paylaştığı  Marry Me’nin setinde gelinlikle görüntülendi. 

Film, Lopez’in canlandırdığı pop star’ın, rock star olan nişanlısının düğünden hemen önce kendisini anlattığını öğrenmesi sonrası, karşısına çıkan ilk kişi olan matematik öğretmeni ile aynı davetliler önünde evlenmesi ve sonrasında gelişen ilişkilerini anlatıyor.  

Jennifer Lopez ve Owen Wilson, Brooklyn’de yapılan çekimlerde görüntülenmişti. Wilson, kucağında sevimli bir köpekle görülüyor.

Oscar’lı oyuncu Meryl Streep ile İngiliz TV sunucusu James Corden, Netflix yapımı müzikal film The Prom‘da birlikte rol alıyor.

Ryan Murphy’nin yönetmenliğini üstlendiği filmin Los Angeles’taki setinde Streep ve Corden kostümleriyle görüntülendi. 41 yaşındaki Corden’in makyajla yaşlandırılmış hali dikkat çekti.

İngiliz oyuncu Benedict Cumberbatch, aktör Louis Wain’i canlandırdığı yeni biyografik filminde, 19. yüzyıl görünümündeki sette dramatik bir sahnenin çekiminde görüntülendi.

Makyajla Louis Wain’e benzetilen 43 yaşındaki aktör, kendini Londra otobüsünden dışarı atma sahnesinde yerde yatarken görüldü.

Ünlü yıldız Liam Hemsworth, televizyon dizisi Dodge & Miles’ın Toronto’da yapılan çekimleri esnasında objektiflere yansıdı.

29 yaşındaki oyuncu, bir taksinin kendisine çarptığı ve taksiciye sinirlenip bağırdığı sahnelerin çekimi esnasında görüntülendi. Hemsworth’un yaralanma sahneleri için yüzüne yaralı makyajı yapıldığı görüldü.

Chadwick Boseman / Black Panther (2018)

Bradley Cooper ve Lady Gaga / A Star Is Born (2018)

John Krasinski / A Quiet Place (2018)

Joel Harlow ve Michael B. Jordan / Black Panther (2018)

Mandy Moore, This Is Us dizisinin setinde görüntülendi. 

Bond serisinin 25’inci filminde beşinci ve son kez James Bond karakterine hayat veren Daniel Craig, İtalya’nın Matera kentinde yapılan çekimlerde bir aksiyon sahnesi sonrasında, karakterinin kanlar içinde kaldığını gösteren makyajlı haliyle görüntülendi. 

Keanu Reeves / Bill&Ted 3 (2019)

Alvaro Morte (Profesör) / La Casa de Papel (2019)

Sophia Loren / The Life Before Us (2019)

Christian Bale ve Adam McKay / Vice (2018)

Richard Madden / Bodyguard (2018)

Rachel Weisz / The Favourite (2018)

Brian May ve Gwilym Lee / Bohemian Rhapsody (2018)

Caitriona Balfe ve Sam Heughan / Outlander (2014)

Danai Gurira ve Ryan Coogler / Black Panther (2018)

Benedict Cumberbatch / Patrick Melrose (2018)

Bo Burnham ve Elsie Fisher / Eighth Grade (2018)

Steve Carell ve Timothee Chalamet / Beautiful Boy (2018)

Yorgos Lanthimos ve Emma Stone / The Favourite (2018)

Rachel Weisz, Yorgos Lanthimos ve Olivia Colman / The Favourite (2018)

Benicio Del Toro ve Ben Stiller / Escape at Dannemora (2018)

Viggo Mortensen, Peter Farrelly ve Mahershala Ali / Green Book (2018)

Viggo Mortensen, Mahershala Ali, Dimiter D. Marinov ve Mike Hatton / Green Book (2018)

Rachel Brosnahan ve Wakeema Hollis / The Marvelous Mrs. Maisel (2017)

Spike Lee ve Adam Driver / BlacKkKlansman (2018)

Rob Marshall ve Emily Blunt / Mary Poppins Returns (2018)

Alfonso Cuaron ve Yalitza Aparicio / Roma (2018)

Nicole Kidman ve Lucas Hedges / Boy Erased (2018)

Lucas Hedges / Boy Erased (2018)

Christian Bale, Steve Carell ve Adam McKay / Vice (2018)

Bo Burnham ve Elsie Fisher / Eighth Grade (2018)

Robert Redford ve David Lowery / The Old Man & the Gun (2018)

Charlize Theron ve Jason Reitman / Tully (2018)

Max Greenfield ve Darren Criss / American Crime Story (2016)

Keri Russell / The Americans (2013)

Hugh Grant / A Very English Scandal (2018)

Elisabeth Moss / The Handmaid’s Tale (2017)

Donald Glover / Atlanta (2016)

Sean Hayes, Eric McCormack, Debra Messing ve Megan Mullally / Will & Grace (1998)

scroll to top