Canlı: Türkiye Futbol Federasyonu’nda seçim günü! Mehmet Büyükekşi…

Türkiye Futbol Federasyonu olağanüstü genel kurulu Ankara’da gerçekleştiriliyor. Statüsü gereğince, 01.06.2021-31.05.2022 dönemi ile ilgili olarak yapılan genel kurulda başkanlık seçimi yapılacak. Genel kurul, Ankara JW Marriott Oteli’nde saat 10.00’da başladı. Çoğunluk sağlanamazsa, 17 Haziran’da aynı yer ve saate yapılacak ancak kurulun ertelemeye gerek kalmadan bugün gerçekleşmesi bekleniyor. Nihat Özdemir’in istifasının ardından görevi vekaleten sürdüren Servet Yardımcı’nın aday olmadığı gerek kurul için adaylar dün otele gelerek seçim kulislerine başladı.

Yeni başkanı yoğun bir yaz bekliyor

Başkan adaylığı için Ufuk Akçekaya, Ramazan Ataş, Mehmet Büyükekşi, Gökhan Kızıltan, Sedat Olca, Hayati Özgül, Ayhan Sağaltıcı, Cemal Tarancı ve Hüseyin Yangın başvurmuştu. Delegelerin beşte birinin yazılı teklifini alan adaylar başkanlık için yarışacak. Seçim sürecinde adaylardan sadece Mehmet Büyükekşi imza sayısını açıklamıştı. Eski Gaziantep FK Başkanı olan Büyükekşi, 270 imza topladığını belirtmişti. Yeni seçilecek TFF Başkanını yoğun bir yaz bekliyor. Kulüpler yeni başkandan öncelikle sürüncemede olan naklen yayın ihalesi ve Süper Lig’de yabancı sayısı konusunda adım atmasını bekliyor.

MEHMET BÜYÜKEKŞİ’NİN LİSTESİ BELLİ OLDU! İLK KEZ KADIN YÖNETİCİ…

Alkın Kalkavan

Murat Aksu

Hamit Altıntop

Yusuf Günay

Ali Düşmez

Talat Papatya

Volkan Can

İbrahim Burkay

Nüket Ezberci

İdil Sürer

Müslüm Özmen

Yalçın Orhan

Seçim heyecanı D-Smart’ta

TFF Başkanlık seçimi heyecanı saat 10.00’dan itibaren canlı yayınlarla D-Smart ve D-Smart GO’da yaşanıyor. Nihat Özdemir’in istifasının ardından vekaleten Servet Yardımcı’nın oturduğu koltuğun sahibi bugün belli olacak. Kulüpler Birliği’nden birçok kulübün desteğini alarak 270 civarında imza toplayan Gaziantep Futbol Kulübünün eski başkanı Mehmet Büyükekşi’nin isminin öne çıktığı genel kurul gün boyunca 77. Kanal Spor Smart’tan futbol severlere aktarılacak.

scroll to top